torsdag 26. november 2009

dag to skrevet på dag tre

nå skal jeg starte med det negative...
får ikke hørt radioresepsjonen hver dag lenger... direkte...sove til kl. 0930 lenger...
være alene hele dagen lenger... se på formiddagstv lenger.. kjede meg lenger...
..dvs det er ikke noe negativt.:) RR podkastr... alle de andre tingene er fulstendig unødvendige ting.

kurset går nå sin gang.. i går var det å snakke OM temane.. ikke om temane. om dere skjønner. litt slitsomt.. siden en del av det var selfølgeligheter.. men alikevel veldig viktig at alle får med seg det som skjer. damene vi har hatt til nå er kjempeflinke og veldig grundige.. litt imponert over at oppmøtelista er skrevet for hånd.. litt sånn knise... de er skikkeli dårlig på data.... men litt koselig da.... ble litt bedre kjent. snakket ikke så mye..(når det gjelder meg er dette et poeng.:) Jeg fant brusautomaten.

litt stressa siden jeg skal delta på et julemarked på Blaker skanse i helgen. Sammen med Astrid og et par andre. har litt julegreier som må bli ferdig. skal legge ut ut bilder av greiene når de er klare. men det skal KLIPPES en helvetes mye tråder... og lage no som julepynten kan henge på for at det skal synes bra.. nå skal julegaveøkonomien fikses.:)

i dag er det en del individuelle samtaler på Digruppen.. så jeg skal ikke være der før kl. 12:00 i dag, jeg har fått sovet litt lenger i dag jeg sitter og hører RR direkte..:) og får masse morgenkos av Is.. Lomsen har okupert badet for vinteren tror jeg. han har gått skikkelig i dvale..

men nå får jeg vel snart komme meg til bussen til Rud..

ha en fin torsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar