mandag 3. mai 2010

mandag 4.5.10

God formiddag.
Var skikkelig dritt å komme seg ut i dag.
Men jeg er så heldig at noen venter.. til timen kl. 0800 derfor MÅ man. spes på dager som dette der jeg egentlig var mest klar for å avlyse hele uken og da bare ikke trening.. men ALT.
Ny uke nye muligheter my ass.

gikk ned til Gym Club. Noen har sladret om at jeg skriver treningblog så den søte jenten i resepsjonen komenterte det. likte det litt da
litt prestasjonsangst da. men neida dette er min. blogg. driter i hva andre forventer.. her skal det dokumenteres og skrytes.. (når man MÅ si at man driter i hva andre forventer er det vel en av de største løgnene som eksisterer)

dagen startet med 10 min oppvarming på sykkel så intervaller i 10 min på sykkelen. dvs 1 min blodslit. så 1 min pause.. sjekke puls drikke vann. forsøke å være hyggelig se på tv Eli Rygg er litt for søt og hyggelig for min smak. (god morgen norge på tv2)
så bar det bort på metallområdet. der jeg gjorde meg god og sliten på de 4 samme maskinene.

Det har gått opp for meg at det må være et fag dette her.. det å finne ut at de siste tre.. pressa.. skal gjøre dritvondt og være drittungt.

Det som forundrer meg mest.. er at .. når man bruker energi så får man energi.
jeg er jo en jævla evighetsmaskin.:)

takker for i dag.
'

2 kommentarer:

 1. Bra Mona!!! Synes du er superflink!
  Ikke enkelt å motivere seg til trening...
  Har hatt en økt i dag og jeg hadde mange fine unskyldninger får å slippe. Er ikke spes glad i å trene - må sies, men fikk opp motet og til tross for en treningssykkel som egentlig skulle vært pensjonert for minst 20 år siden og som ikke kunne stilles inn ( Oj det ble tungt for meg ja). Ja ja, er bestandig veldig fint etterpå og så kan man være litt stolt da, over å ha gjennomført nok en gang (selv om man hadde mest lyst å bare bli hjemme) ;0)

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 2. takker.:) men flink du som forsøker.
  det starter med tanken vettu..

  jeg kasta min ergometersykkel ut i forrige uke.. jeg brukern ikke og den tar bare plass.:)

  stå på du og.:)

  SvarSlett